Att anlita mig som kostrådgivare och livsstilsrådgivare  gör att du får de verktyg du behöver för att nå ditt mål. Med mig som personlig tränare, kostrådgivare, massör, motiverande samtal och som livsstilscoach får du en helhet för att nå ditt mål.  Med rätt verktyg kommer du att få hjälp att förändra din kost.
Vi går igenom startläget, gör olika tester som tex omkretsen, vikt, kalipermätning, blodtryck, muskelvikt och fettvikt.
Ditt mål kan vara viktminskning, bygga muskler, viktuppgång, veta mer om kosten, bli av med sockerberoende, hjälp med motivationen eller annat mål.
Vi går igenom din kost och gör en eventuell kostregistrering. Detta menas att du får login till kostdagboken och registrera vad du äter i 3 dagar. Vi har ditt startläge och kan då börja förändringen med din kost.
Du får tillgång till en kostdagbok med över 300 recept och annan viktig information.
Du ser att du får i rätt mängd med vitaminer, mineraler, fett, proteiner och kolhydrater. Beroende på vad ditt mål är räknar jag ut hur mycket du behöver av proteiner, fett och kolhydrater för att nå ditt mål.  Jag finns med dig under hela resan och ger dig verktyg för att hålla motivationen. Jag tror på dig och det är viktigt att du tror på dig själv för att nå ditt mål.
kaliper
Målet med Kalmarkroppsbalans & Stockholmkroppsbalans är att motivera dig i din träning och kost. Tillsammans med mig som coach kommer du att få all hjälp för att nå ditt mål. Du måste vara öppen för en förändring.
 • Hälsopaket 10 veckor.
3 tillfällen för mätningar fettprocent med kaliper (muskel och fettprocent), omkrets, vikt, blodtryck, ny kostregistrering  (Tester görs vecka 1,5 och 10. Du väljer när du vill starta)
Kostregistrering 3 dagar – för ditt anpassade kostupplägg.
Coaching via mail varje vecka under hela perioden.
Pris 2500 kr.
Pris exempel för kostupplägg för 10 veckor med 3 träffar inkl träningsprogram med träningsapp.
 • Hälsopaket 10 veckor.
3 tillfällen för mätningar fettprocent med kaliper (muskel och fettprocent), omkrets, vikt, blodtryck, ny kostregistrering. (Tester görs vecka 1,5 och 10. Du väljer när du vill starta)
Kostregistrering 3 dagar – för ditt anpassade kostupplägg.
Anpassat träningsprogram med träningsapp
Coaching via mail varje vecka under hela perioden.
Pris 3500 kr.
 • Lägg till 4 PT timmar med 10 veckors hälsopaketet.
  – 10 veckors hälsopaket med 3 träffar för mätningar
  – 4 PT timmar
  – Ett träningsprogram att träna hemma

Pris 4995 kr.

 

 • Hälsopaket 20 veckor.
5 tillfällen för mätningar fettprocent med kaliper (muskel och fettprocent), omkrets, vikt, blodtryck, ny kostregistrering. (Tester görs vecka 1,5,10,15 och 20. Du väljer när du vill starta)
Kostregistrering 3 dagar – för ditt anpassade kostupplägg.
Coaching via mail varje vecka under hela perioden.

Pris 3995 kr.

 • Lägg till 8 PT timmar med 20 veckors hälsopaketet.
  – 20 veckors hälsopaket med 5 träffar för mätningar
  – 4 PT timmar
  – Ett träningsprogram att träna hemma

Pris 7495 kr.