helenpt

 

Ta hjälp av mig som PT – Personlig tränare när det gäller din träning och kost för att komma i form eller för att ändra din livsstil.

Jag skräddarsyr ditt tränings- och kostprogram så det passar dig så du kan nå just dina mål.

Varför personlig tränare?

Med mig som personlig tränare får du ett träningsprogram som passar dig och din kropp. Vi ser alla olika ut och har olika förutsättningar och önskemål, gå ner i vikt eller att få en starkare kropp. Jag som personlig tränare analyserar din kropp, dina behov och dina önskemål och utifrån det hjälper dig att träna just det din kropp behöver.

Med rätt träning håller du en jämn utvecklingskurva, ser resultat och minskar risken för skador, både under träningen och i dagliga livet. Skador kan orsakas av felaktig träning, överansträngning. Jag hjälper dig också med att inte tappa motivationen som oftast händer då vi tränar på egenhand efter ett tag då vi inte ser några resultat.  Personlig träning är effektivt vid rehabilitering efter skador för att på ett säkert och bra sätt kunna återgå till full aktivitet igen så snart som möjligt.

Med mig personlig tränare får du ett effektivare, säker, motiverande och utmanande träningspass som gör att du når ditt mål snabbare!

Personlig träning är effektivt.

Hur går det till?

Vi träffas första gången och går igenom dina mål. Vi gör en hälsoanalys och behovsanalys. Sen går vi till i gymmet/eller utomhus/hemma hos dig och gör styrketester och rörelseanalys. Efter testerna ser vi vad du behöver och vad du vill ha hjälp med och lägger upp en plan efter dina mål. Jag filmar eventuellt dig för att lättare kunna korrigera din teknik.

Jag jobbar säkert, effektivt, motiverande och utmanande.

Du kan välja att träna med mig på gymmet, utomhus eller hos dig.

Helen DinPT – Personliga tränare – mobil 070-6060933

Finns som PT i Kalmar  – Kalmar Tennishall

Finns som PT i Stockholm  – Klarabergsviadukten 70.

%d bloggare gillar detta: